Dirty Dance Sopron
Dirty Dance Sopron Egyesület
Riport Katával
Categories: Uncategorized

dirty_kepek_netre2 dirty_kepek_netre6 dirty_kepek_netre7 dirty_kepek_netre

Mesélj magadról!

Horváth Kata vagyok, 9 éves korom óta show táncolok a Dirtyben. Számos eredményes versenyen vettem részt az elmúlt több mint 10 év során, valamint a fellépésekkel lehetőségem nyílt rengeteget utazni és tapasztalni. Nyitott vagyok az új stílusokra is, így mindig izgatottan várom a vendégtanárokat.

Miért tartod fontosnak a mozgást, a táncot?

Úgy gondolom, hogy a tánc kiváló formája az önkifejezésnek, mindamellett, hogy egy nagyon összetett sport. Megtanít fókuszálni magunkra és erősíti az összes testrészünket.

Neked mit adott gyerekként a Dirty?

Gyerekként mindig boldogan mentem edzésre, imádtam a csapatomat, barátokat szereztem és az akkori versenyek izgalmai a mai napig felejthetetlen, élénk élményekként élnek bennem.

Mit ad most a Dirty?

Jelenleg a Dirty egyetemi tanulmányaim mellett párhuzamosan van jelen az életemben,  ugyanazt a megszokott élményt adják az órák, mint eddig. Jó hangulatú, vidám csapat; fejlődési lehetőség és barátok,és persze továbbra is versenyzem valamint részese vagyok a Dirty LED Light Crew-nak.

Melyik korosztályt tartod a legbefogadóbbnak?

Tanárként mindig fontos arra figyelnünk, hogy a gyerekeknek is átadjuk a csapat fogalmát. Itt mindenki egy közös célért dolgozik. Véleményem szerint a legbefogadóbbak a 14-18 év körüliek, nyíltak és már elég érettek ahhoz, hogy a kiközösítés ne legyen jelen az órákon sem.

A Social media kapcsolata a táncban szerinted mennyire fontos?

A social media kapcsolatát minden téren fontosnak tartom. Fontos, hogy elérjük vele a táncolnivágyó célközönségünket, illetve egy reális, valós képet adjunk magunkról online.

Milyen fórumokon kell szerinted napjainkban jelen lenni?

Jelen esetben érdemes kevesebb platformon, de annál hatékonyabban és kimagaslóbban ott lenni. Facebook, Instagram és Tiktok terén is megtalálható egyesületünk, ahol a vidám mindennapjainkról kapnak egy valós képet az érdeklődők.

Miért a Dirty?

Számomra a Dirty egy hatalmas családot jelent. A baráti kapcsolatok nem merülnek ki egyszerűen az órákon, a táncosaink ezen kívül is összejárnak sportolni és szórakozni, mert megkapják az ehhez szükséges motivációt.

Mely eredményeidre vagy a legbüszkébb a dirtyben?

Hatalmas boldogsággal tölt el, hogy számos alkalommal lehetőségünk nyílt versenyeken részt venni és ezeken eredményesen szerepelni. Korábbi években formációmmal országos, európai és világbajnoki első helyeket értünk el, legutóbbi eredményem pedig országos első hely duóban. A Dirty LED Light Crew keretein belül néhány éve a TV2 egyik műsorában is szerepeltünk, ami nagy sikernek örvendett és egy életre szóló élményt adott mindannyiunknak.

A Dirty LED Light Crew tagjaként lehetőségünk nyílik országot és néha még világot is látni. A fellépések mindig felejthetetlen emlékek maradnak, soha nincs két ugyanolyan. A sötétben való táncolás összetett feladatnak bizonyul csoportban, ám mégis a legnagyobb izgalmakat rejti magában. Boldog vagyok, hogy egy ilyen összetartó és segítőkész csapatnak lehetek a része.

Szóljon hozzá!


négy + = 10